ALEKSIĆ KOMERC d.o.o. Bileća

Preduzeće ALEKSIĆ KOMERC d.o.o. je hercegovačka porodična firma koja je svojom  poslovnom politikom i kvalitetom usluga  izrasla u jednu od najprestižnijih distributera  čuvene pivare Trebjesa i njenog „Nikšićkog piva“  za  BiH.

Firma je osnovana  1999.godine i postala je generalni uvoznik i zastupnik renomiranog brenda Nikšićko pivo koje brzo i u roku dostavlja na željenu adresu u cijeloj BiH.

Profesionalnim odnosom prema svojim klijentima i povoljnim cijenama ALEKSIĆ komerc se  razvio i u vodećeg distributera svih vrsta  alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i ostalih roba široke potrošnje.

ALEKSIĆ KOMERC danas posjeduje:

  • Veleprodajni objekat u Bileći, koji obuhvata magacinski prostor od 900 metara kvadratnih kao i 1200 kvadratnih metara parkinga koji se nalazi uz objekat.

 

  • Maloprodajne objekte u Bileći i Gacku (sa velikim asortimanom robe široke potrošnje), kao i ugostitelski objekat koji je godinama unazad prepoznatljiv po promocijama i degustacijama alkoholnih pića prisutnih na tržištu BiH.

 

  • Preduzeće ALEKSIĆ komerc direktno snadbijeva više od 400 maloprodajnih objekata u hercegovačkoj regiji, kao i veliki broj veleprodajnih objekata i trgovačkih lanaca u cijeloj BiH.

Dugogodišnjim radom i iskustvom ALEKSIĆ komerc je stekao povjerenje kupaca širom zemlje.

SVIM KLIJENTIMA STOJI NA RASPOLAGANJU TIM SA KOJIM NEĆETE POGRIJEŠITI, DOĐITE ILI POZOVITE!

Kontakt telefoni: 059 -380 -470 i 059 -380- 471

Adresa: Obilićev vijenac br. 10  Bileća.