14.2 C
Trebinje
Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Naslovnica Republika Srpska Nevesinjski SNSD optužio Anta Šipovca da je “zarad ličnih interesa...

Nevesinjski SNSD optužio Anta Šipovca da je “zarad ličnih interesa presjekao vodovodne cijevi”

Opštinski odbor SNSD-a Nevesinje  optužio je predsjednika kluba odbornika SDS-a u lokalnom parlamentu Anta Šipovca, “da je zarad ličnih interesa i nekoliko stotina maraka kirije od iznajmljivanja prostora u svojoj kući, presjekao vodovodne cijevi na tek rekonstruisanom opštinskom objektu”, u koji treba da se preseli poslovnica “Pošta Srpske”, koja je do sada bila smještena u njegovoj  kući u naselju Odžak.

nevesinje.jpg

U SNSD-u navode da Šipovcu “nije bilo dovoljno što je  svjesno dozvolio da se zapusti i devastira opštinski objekat u najvećoj mjesnoj zajednici Odžak, i što je besramno naplaćivao kiriju ‘Pošti’, koja je uslijed neuslovnosti iz opštinskih prostorija prešla baš u njegovu kuću u neposrednoj blizini, nego se drznuo da zarad uskih ličnih interesa oskrnavi javnu imovinu”.

“Šipovac očito ne podnosi rad i red, pa tako nije mogao podinijeti ni trud nove nevesinjske administracije koja je rekonstruisala zgradu mjesene zajednice Odžak i privela je namjeni. Najviše ga je, izgleda, zaboljelo to što bi mogao ostati ‘kratak’ za nekoliko stotina maraka kirije od ‘Pošte’, pa je vandalski iskopao priključak za vodu na obnovljenoj zgradi”, kažu, između ostalog, u nevesinjskom SNSD-u.

Pitaju se da li je to Šipovčeva borba za bolje i ljepše Nevesinje, da li je to djelovanje u korst zajednice i da li je takvo ponašanje primjer za djecu i omladinu u Odžacima i Nevesinju?

“Šipovac je ovim vandalskim činom dokazao da se i u svojoj kući i u mjesnoj zajednici i u lokalnom parlamentu zalaže samo za jedno – svoj lični interes, i da je zarad istog spreman na sve”, kategorični su u SNSD-u, dodajući da to što je presjecanjem cijevi mještanima napravio veću štetu od kirije koju prima, Šipovca nije briga.

Iz SNSD – a mu poručuje da ih neće spriječiti da nastave sa obnovom ne samo ove zgrade, već brojnih objekata, sa dobrim idejama i realizacijom projekata.

“Mi smo četiri godine bili konstruktivna opozicija. Nijednim svojim potezom nismo željeli da ugroizmo dobre ideje i projekte SDS–a, ali njih, nažalost, nije bilo, jer su ‘kolo vodili’ Šipovac i slični njemu, a njihova je deviza jasna”, navode u SNSD-u.

Šipovcu poručuju da je njegovo i vrijeme njemu sličnih prošlo, kao i da su “stigli ljudi sa idejama, spremni da rade i da grade”.

“Od sada će za svaki vandalski čin odgovarati kako građanima Nevesinja, tako i nadležnim institucijama”, zaključeno je u saopštenju SNSD-a Nevesinje.

Rejting.info