Ubijen Vaso Delibašić u Baru, pronađen zapaljeni automobil /FOTO/

Obračun u Baru: Ubijen Vaso Delibašić, policija traga za ubicom, pronađen zapaljeni automobil
Baranin Vaso Delibašić (45) ubijen je u pucnjavi koja se dogodila oko 13 sati u Baru.

Pucnjava se dogodila u Makedonskoj ulici.

Dalibašić je ubijen naočigled brojnih sugrađana, u blizini košarkaših terena. On je po dolasku hitne pomoći davao znakove života, prenosi Jedro.me.

Direktor barske bolnice Dragoslav Tomanović rekao je da je Delibašić zadobio prostrijelnu ranu grudnog koša koja je povrijedila srce i krvne sudove i uzrokovala smrt, prenosi Barinfo.

Oglasila se i Uprave policije.

“Službenici Centra bezbjednosti Bar intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva koje se danas dogodilo u Baru a koje je izvršeno na štetu V.D. (45) iz Bara. Za sada nepoznato lice, na čijoj identifikaciji se preduzimaju intenzivne aktivnosti, je danas oko 12,50 časova u Makedonskom naselju u Baru upotrebom vatrenog oružja zadalo povrede V.D. od kojih je ovo lice kasnije preminulo u Opštoj bolnici u Baru. Službenici CB Bar, od momenta prijave događaja, preduzimaju koordinirane aktivnosti na njegovom rasvjetljavanju, u koordinaciji sa tužilaštvom”, navode iz UP.

Lice mjesta je obezbijeđeno do dolaska državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji će izvršiti uviđaj zajedno sa službenicima CB Bar i Forenzičkog centra.

Svi izuzeti tragovi biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

kako prenose mediji, a policija se o tome još nije oglasila niti potvrdila tu informaciju, pronađen je zapaljeni automobil za koji se sumnja da je korišćen prilikom likvidacije.

Foto: Novosti

Jedro.me