MANDIĆ SE JAVIO I RASKRINKAO PRLJAVU IGRU ABAZOVIĆA: Sa 4 mandata bi da smenjuje ne samo po Crnoj Gori, već i Srbiji i regionu!

Mandić je potvrdio da ja Abazović pod Ostrogom zahtevao da u Vladi budu Srbi samo koje on odobri, ali nikako svi, što je kako je rekao za DF potpuno ponižavajuće i neprihvatljivo

Predsednik Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta, okosnice koalicije “Za budućnost Crne Gore”, Andrija Mandić uključio se jutros u program TV Pink i raskrinkao namere Dritana Abazovića, kojeg mediji nazivaju i “Albanski četnik”.

Ovi izbori su dobijeni snagom srpskog naroda i to niko ne može da pobije, naglasio je Mandić, a potom i potvrdio da ja Abazović pod Ostrogom zahtevao da u Vladi budu Srbi samo koje on odobri, ali nikako svi, što je kako je rekao za DF potpuno ponižavajuće i neprihvatljivo.

– Abazović je  saopštio da u vladu mogu da uđu samo oni Srbi koje bi on ili neki koncerni koji stoje iza te koalicije probrali. Jedan medijski koncer i švercersko-kriminalni klan žele da kadriraju u budućoj vladi Crne Gore, a da za njih niko nije glasao. Imamo tu ekipu oko Vijesti koja želeli da dominantnu pobedu srpskog naroda pretvori u nečiju tuđu pobedu. To je za nas neprihvatljivo. Znate, neki bi sa četiri poslanika ne samo da smenjuju Mila Đukanovića, već bi da smenjuju i po Srbiji i regionu. Moramo se vratiti u prirodni poredak i da poštujemo pravila koja važe i mislim da to moraju i naši sagovornici da shvate – rekao je Mandić.

On je ipak istakao da se nada da će se pojedini urazumiti i da će Vlada Crne Gore ipak biti formirana na demokratskim principima, poštujući one koji su osvojili najviše glasova.

Informer