LIKVIDIRAN SKADARSKI “KUM”! Na “rover” šefa mafije ispaljeno 30 rafala! Javnosti dobro poznat ZBOG MISTERIOZNOG BEKSTVA PRE ČETIRI GODINE!

LIKVIDIRAN SKADARSKI KUM! Na rover šefa mafije ispaljeno 30 rafala! Javnosti dobro poznat ZBOG MISTERIOZNOG BEKSTVA PRE ČETIRI GODINE!

Nepoznati napadači ubili su u Skadru vođu lokalne mafije, Bardoka Planaja, poznatog i pod nadimkom “Kum”. Na njegovo vozilo ispaljeno 30 metaka

Najmanje 30 metaka ispaljeno je u “rover” u kojem se nalazio šef skadarske mafije Bardok Planaj, poznat i po nadimku “Kum”, saopštila je albanska policija.

Pre pucnjave, Planaja su pratila dvojica napadača, koji su ga sustigli nekih 150 metara od kuće u kojoj je živeo.

Oružje iz kojeg su pucali, pronađeno je u automobilu zapaljenom na prilazima Skadru.

Planaj je bio glavni osumnjičeni u nekoliko mafijaških istraga, uključujući šverc droge, pranje novca, a pred poterom italijanske policije, njegovi ljudi su 2014. godine u more bacili 210 kilograma droge.

U sličnoj akciji italijanske policije, klan na čijem je čelu bio Planaj ostao je bez oko 600 kilograma marihuane, takođe bačene u more.

Planaj je na misteriozan način uspeo da izbegne hapđenje pre četiri godine, pošto se sakrio u automobilu jednog poslanika u albanskom parlamentu.

RTS