Krivokapić: Vrijeme šuma o kome govori Đukanović odavno prošlo

Lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da je vrijeme šuma, o kojima priča predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović, odavno prošlo.

Dodaje kako pojedini mediji nepotrebno spinuju i da on nije ni prosrpski, ni proruski orijentisan, već procrnogorski.

Krivokapić je u intervjuu za sarajevsku televiziju “Fejs”, na pitanje da prokomentariše izjavu Ðukanovića za tu televiziju da će Crnu Goru braniti svim sredstvima, “ako treba i iz šume”, rekao da je vrijeme šuma bilo 40-ih godina prošlog vijeka i da nikom normalnom ne pada na pamet da se u Crnoj Gori vraća u šume i da iz šuma rješava probleme.

Na ovim prostorima se i danas nameće da je najvažnije nacionalno pitanje, rekao je Krivokapić i dodao da u ovom trenutku nije bitno kako se on izjašnjava, iako je, kako ističe, to rekao nekoliko puta.

Na pitanje da li će insistirati da Milo Đukanović podnese ostavku na mjesto predsjednika Crne Gore, rekao je da neće insistirati ni na čemu, “osim što je prirodna mjera potreba građana Crne Gore”.

– Nije mjera predsjednika ili premijera da bude čovjek koji će da zastupa 54 odsto građana. On mora da zastupa 100 odsto građana, bez obzira što to možda nije u interesu njegove partije – rekao Krivokapić.