ŠOU U KIKINDI: Proglasili baku MRTVOM, a ona OŽIVJELA PRED POGREBNICIMA!

baka

jHitne službe u Kikindi N.B. napravio je istu grešku kao i njegov stariji kolega prije nešto više od godinu dana, jer je u četvrtak baku I.K. (89) nakon pregleda u njenoj kući proglasio mrtvom, ali se ubrzo pokazalo da je žena živa, pa je hitno prebačena u kikindsku bolnicu, gde se i sada nalazi na odeljenju Neurologije.

Rođaci su pozvali Hitnu službu kako bi baki ukazali pomoć. Kada je ekipa Hitne službe stigla u kuću pacijentkinje I.K. lekar je, nakon pregleda, konstatovao smrt starice, pa je porodica pozvala pogrebnu službu. Međutim, kada je nešto kasnije stigla pogrebna služba, a žena je pokazala znakove života, a po pričama komšija, čak je otvorila i oči.

– Rođaci su sugerisali pogrebnicima da joj skinu nakit, međutim, tada se vidjelo da je žena živa, jer je pokrenula oči, pa ih na kraju i otvorila. Onda je ponovo pozvana Hitna služba i prevezla ženu u bolnicu – ispričale su komšije iz Srbobranske.

Hitna pomoć

Kako se saznaje, pacijentkinja I.K. nalazi se kod njih na liječenju. Brigu o njoj, osim ljekara i medicinskog osoblja, vode ćerka i snaha. Druge detalje njenog stanja nisu mogli da nam saopšte, zbog zaštite prava pacijenta.

SD