29.2 C
Trebinje
Utorak, 9 Augusta, 2022
Naslovnica Zanimljivosti PEVAČICA OD JEDNE PESME ZARADILA ZA 3 KUĆE Povukla se iz javnosti,...

PEVAČICA OD JEDNE PESME ZARADILA ZA 3 KUĆE Povukla se iz javnosti, pa otkrila MISTERIJU HITA od kog se obogatila

Pevačica Snežana Jovanović Šikica, koja se proslavila pesmom “Ala bih se šikicala” jednom prilikom otkrila je da je u doba najveće slave zaradila ogroman novac od koga je sagradila tri kuće.
Snežana Jovanović Šikica

– Svi misle da to “ala bih se šikicala” znači “ono”, a to je “ala bih se provela, ali mi ne da nana”. Nije ono bezobrazno – rekla je Šikica na početku intervjua u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

Pevačica je potom otkrila koliko novca je zaradila u doba svoje najveće slave.

– Nismo iznosili u džakovima, ali je bilo para. Magistrala je bila majka Božija. Pevala sam sa svim velikanima, sa Ljubom, sa Šabanom, sa Šemsom, Vidom Pavlović. Svi smo uzimali pare, ko je bio sposoban, on je uzimao pare. “Čerga” je bila jedinstvena kafana koja je radila najbolje na svetu, nije bilo mesta. Ja sam bila mlada, lepa, u dugačkoj haljini dođem, ne mogu da prođem kroz salu od ljudi. Zaradila sam tri kuće, pravila ih mojim radom, to je to, živim normalno, imam unučiće, porodicu, radila sam i danju i noću. Bilo je svega, tuča, problema, tuku se muzičari, gosti, a mi smo branili gazdu i mi smo tukli. Dogodio se jedan incident došli su žestoki momci sa devojkama, bila je opšta tuča, dečko je izgubio oko, dobio je flašu, bili smo i na suđenju, sve, bilo je katastrofa. Bilo je tuča, ali nije bilo pištolja, već flašama, stolicama – ispričala je ona, pa otkrila da je sa kolegama i danas u odličnim odnosima.

Ona je dodala i da su njena deca takođe muzički nadarena i da je podržavaju.

– Moja deca se ponose mnome, stariji sin mi peva, mlađi svira violinu, muž svira harmoniku, mi smo takva porodica. Ja sam 47 godina u braku, nikad mi ništa nije zabranjivao, bila sam mlada, lepa, zgodna, ali oko toga se nismo baktali, kad god sam bila pozvana išla sam svuda, pošteno da odradim svoje. Sa svim kolegama sam dobra, svi me vole i poštuju, ja poštujem njih. Ja sam uvek uz mlade – rekla je Šikica u pomenutoj emisiji