Uhapšen muž Ane Volš: Ometao policijsku istragu o nestanku Beograđanke (VIDEO)

Suprug nestale Ane Volš uhapšen je zbog ometanja policijske istrage o njenom nestanku, rekao je tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi.

Uhapšen muž Ane Volš: Ometao policijsku istragu o nestanku Beograđanke (VIDEO)
FOTO: INSTAGRAM/ANAWALSHE / DRUSTVENE MREZE

Brajan Volš (46) uhapšen je zbog dovođena istrage o njenom nestanku u zabludu. Očekuje se da će biti izveden pred Okružni sud u ponedeljak.

– Tokom te istrage, policija je imala dovoljno razlga da vjeruje da je Anin suprug Brajan Volš počinio krivično djelo obmanjivanja policijskih istražitelja – rekao je okružni tužilac Majkl Morisi.

Volšova je poslednji put viđena u svojoj kući u Kohasetu, prvog januara, nešto poslije ponoći, a policija se obratila javnosti za pomoć.

– Primili smo nekoliko dojava od njenog poslodavca iz Vašingtona, kao i njenog muža koji živi u Kohasetu – izjavio je šef policije Kohaseta Vilijam Kvigli.

Članovi porodice su rekli policiji, da je Ana trebalo u nedelju rano ujutru da se odveze do aerodroma Logan kako bi odletjela u Vašington, gde ima kuću i radi u agenciji za nekretnine, piše Blic.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma, kako kaže šef policije, a nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do “Logana”.

Volšova je imala kartu za treći januar u pravcu ka Vašingtonu, ali su je pozvali da dođe ranije zbog hitne situacije.

Srpskainfo