Sedamnaestogodišnjak iz Podgorice na slobodi- Sa dvojicom drugova ukrao državni “mercedes”, a potom napravio karambol

Navodno, B.L. koji je bio za upravljačem “mercedes” snimio je kako vozi brzinom od 260 kilometara na sat. Tokom bježanja udarili su nekoliko automobila, a među njima i jedan policijski,

Osnovni državni tužilac Vukas Radonjić nakon saslušanja sedamnaestogodišnjeg B.L. na slobodu je pustio Podgoričanina osumnjičenog da je sa dvojicom drugova ukrao službeni “mercedes” Privredne komore, a potom tim vozilom napravio karambol, potvrdio je Vijestima njegov branilac, advokat Mirko Bogićević.

Maloljetnik je uhapšen juče nakon što je sa svojim braniocem, advokatom Mirkom Bogićevićem došao u podgorički Centar bezbjednosti, čiji službenici su danima tragali za njim.

Sedamnaestogodišnjak i njegovi jedva punoljetni drugovi V.Š. i S.P. prije desetak dana su u podgoričkom naselju Zagorič ukrali luksuzni državni automobil, a potom sumanutu vožnju snimali i objavili na društvenoj mreži instagram.

Navodno, B.L. koji je bio za upravljačem “mercedes” snimio je kako vozi brzinom od 260 kilometara na sat. Tokom bježanja udarili su nekoliko automobila, a među njima i jedan policijski.

Vijesti