Šapurić: Vukanovićeve laži demaskirane – podvala i jeftini pokušaj manipulacije

Bojan Šapurić, kandidat koalicije SP i NDP za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske oštro je odgovorio Nebojši Vukanoviću, koji  ga je  prozvao  zbog dijeljenja izbornih letaka putem Pošta Srpske.

„Radi se o klasičnom cirkusantu i manipulatoru čije laži se vrlo brzo demaskiraju. Šta očekivati od čovjeka koji se sastaje sa ljudima iz kriminalnog miljea, koji je ilegalno prenio 50.000 eura  koje nije zaradio, koji proziva, prijeti sveštenim licima, a ni mrtve ne ostavlja na miru“, rekao je Šapurić.

On je Vukanoviću poručio da je “građanima Srpske dosta cirkusa i šatre u kojoj nastupa, te da se zna gdje je takvim ljudima mjesto, i da se zaborave čim šatra ode, a otiće već 3. oktobra”.

Šapurić je na navode o takozvanom iskorištavanju resursa Pošta Srpske odgovorio da su, “kao i sve Vukanovićeve priče čista podvala i jeftini pokušaj manipulacije”, dodajući da je propala paparaco potjera Vukanovićevih zabavljača.

„Sa Poštama Srpske ugovorili smo i uredno platili , po 13 feninga po koverti,  isporuku 1.000 letaka, a ne 500 koliko su njegovi puleni naveli. Pošto se radi o direktnoj neadresiranoj pošti nije bilo moguće da provjerimo da li su  poštari dostavili koverte, pa se zahvaljujemo Vukanovićevim potrčcima koji su  dokazali da Pošte odgovorno i profesionalno obavljaju svoj posao“,istakao je Šapurić.

On je dodao da se ništa drugo osim laži od Vukanovića  i ne očekuje jer je u svom političkom djelovanju  samo to i plasirao navodeći da su se iz njegovih usta mogle čuti isključivo  zle namjere i prijetnje bez konkretnih i konstruktivnih ideja i rješenja.

„Zato je vrijeme da cirkusant i njegova družina pokupe šatru i krenu dalje. Ovaj narod ih je prozreo i prezreo. I građanima više ni kao zabavljači nisu interesantni,“ kaže Šapurić.

Bojan Šapurić