Od lica iz Bileće oduzet kokain

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su izvršili pretres lica inicijala S.A. iz Bileće, kojom prilikom su oduzeli najlonski zamotuljak sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.

Naime, policijski službenici su u mjestu Gluva Smokva, grad Trebinje izvršili kontrolu i pretres lice inicijala S.A. kao i putničkog automobila marke „Renault“, tip „Scenic“ i kuće, okućnice i pomoćnih prostorija koje lice koristi u Bileći. Pretresom lica je oduzet najlonski zamotuljak sadržajem bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain, dok je pretresom kuće oduzeta jedna vaga za precizno mjerenje sa vidljivim tragovima bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv lica inicijala S.A. će biti podnešen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“ Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju.