NIKŠIĆ NA NOGAMA, NAROD IZIŠAO NA ULICE – SPEKTAKULARNA PARADA POBEDE SLOBODE poruka je Đukanoviću i DPS da su bivši!

(FOTO) NIKŠIĆ NA NOGAMA, NAROD IZIŠAO NA ULICE - SPEKTAKULARNA PARADA POBEDE SLOBODE poruka je Đukanoviću i DPS da su bivši!
Na ulicama Nikšića odvija se spektakularna parada pobede slobode. Narod se samoinicijativno počeo kretati i okupljati, a pobednička atmosfera se širi gradom.

Izbori u Nikšiću su, međutim,  14. marta pa je proslva pobede možda preuranjena. S druge strane, spektakularna parada pobede slobode poruka je i Milu Đukanoviću i DPS da su bivši i da nemaju šta da traže u ovom gradu! 

Izbori u Nikšiću su podjednako važni za DPS, koji je tamo na vlasti i želi da je zadrži, ali i za druge stranke, posebno za listu „Za budućnost Nikšića”, čija je okosnica Demokratski front, koji je izvojevao pobedu na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori avgusta prošle godine i zajedno sa još dve koalicije formirao vlast.

Nikšićki izbori su važni posebno za aktuelnog predsednika i lidera DPS Mila Đukanovića, koji je rođen u tom gradu, a pobeda nikšićke opozicije značila bi da je DPS definitivno otišao u istoriju zajedno sa njenim predsednikom, pa se, pa deo podgoričkih medija naklonjen Đukanoviću gotovo svakodnevno piše o tome da neke „srpske službe” navodno već uveliko prave atmosferu za poraz DPS-a navodnim izazivanjem ekscesa.

Informer