NIGDJE NI TRAGA: Potraga za nestalim Milošem Grahovcem traje drugi dan

Već drugi dan policija, rodbina, lovačka udruženja, građani istočne Hercegovine i Civilna zaštita tragaju za Milošem Grahovcem iz Nevesinja koji je nestao u srijedu, 25. maja.

Miloš je prema neslužbenim informacijama suprugu i djecu u srijedu iz Nevesinja odvezao u Bileću i nakon toga mu se gubi svaki trag.

Veliki broj mještana koji pretražuju teren oko automobila koji je pronađen u blizini sela Bežđeđe nemaju nade da će na tom lokalitetu naći Grahovca. Kako tvrde u šumi nema tragova da je tuda iko prolazio. Ljudi koji pretražuju teren navode da ne treba isključiti i da je Grahovca neko presreo na tom mjestu.

Iz PU Trebinje su saopštili da je automobil marke Golf pronađen u mjestu Plana u opštini Nevesinje, ali da se Milošu gubi svaki trag.

Nestanak je prijavljen istu veče nakon što se Miloš nije javljao porodici, no od tada mu se gubi svaki trag.

IZ PU Trebinje rekli su nam da nema pomaka u potrazi i da se za sada ništa ne zna o nstalom licu. Pozvali su sve koji imaju bilo kakva saznanja da se jav policiji ili rodbini i da se uključe u potragu.

 

Miloš Grahovac je visine oko 195 cm, težine oko 95 kg, smeđih očiju i smeđe kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava i farmerice plave boje.
Policijska uprava Trebinje apeluje svim građanima ukoliko primjete lice sa fotografije ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122.

Top portal