Mikrofin opremio šampione sa Trebišnjice za nove pobjede

Vodeće mikrokreditno društvo u Bosni i Hercegovini, Mikrofin, još jednom je potvrdilo svoju duboku privrženost i podršku lokalnim zajednicama i sportskim kolektivima koji pružaju prilike mladima i promovišu zdrav život

Ovaj put, donacija je uručena Kajak kanu klubu “Trebišnjica” iz Trebinja, s posebnim fokusom na podsticanje fizičke aktivnosti, promociji zdravog načina života i očuvanju životne sredine.


Kajak kanu klub “Trebišnjica”, trenutni prvak Bosne i Hercegovine u kajaku i kanuu na mirnim vodama, broji oko 40 vrijednih članova koji se gotovo svakodnevno posvećuju treniranju na rijeci Trebišnjici.

Klub, koji je član Kajakaškog saveza Bosne i Hercegovine, osnovan je s ciljem promocije kajakaštva uBosni i Hercegovini i šire, radom s mladima, podizanjem kvaliteta života osoba sa invaliditetom, te naglašavanjem važnosti fizičke aktivnosti i očuvanja životne sredine.
Prilikom uručenja donacije Slobodan Savić, šef filijale Mikrofin u Trebinju, izjavio je da su veoma ponosni što mogu da podrže Kajak kanu klub “Trebišnjica”i njihovu misiju.

Rejting.info