32.2 C
Trebinje
Četvrtak, 18 Jula, 2024
Naslovnica Vijesti Lidija se takmiči u ležanju već 43 dana: Nisam se još odmorila!

Lidija se takmiči u ležanju već 43 dana: Nisam se još odmorila!

Lidija markovic lezanje.jpg

U Crnoj Gori već 43 dana traje takmičenje u ležanju za nagradu od 1.000 evra, a u borbi za prvo mjesto ostale su još tri osobe od 21 koliko se prijavilo.

  Jedna od njih je Lidija Marković, koja ima 23 godine i dolazi iz Nikšića. Kako kaže, osjeća se “kao da je juče legla” i ništa joj ne pada teško.

“Nije naporno uopšte. Nisam još odmorila i ne planiram da ustanem. Ništa nije teško. Ovdje sam došla da odmaram i stvarno uživam. Sinoć smo poslije ponoći proslavili hiljadu sati. Počeo je 43. dan. Ne osjećam da toliko ležim. Ja nemam konkurenciju”, rekla je Lidija za “Jutro” na Prvoj i otkrila kakva su pravila ovog takmičenja:

“Sve je dozvoljeno, samo moramo da ležimo. Na osam sati ustanemo, imamo pauzu 15 minuta. Prvu pauzu u 10 ujutru koristim za tuširanje, drugu u 18 časova koristim za pranje kose, a onda se vraćam u krevet da sušim kosu. Sve uspijem ležeći. Pauzu poslije ponoći iskoristim za treniranje. Tada koristim priliku da što više trčim”, rekla je Lidija kojoj je porodica nudila 1.000 evra da odustane.