LAKETA OSUDIO NAPADE NA ZELJKOVIĆA – Radi se o udaru ne samo na pojedinca već i na institucije

Žarko Laketa, predsjednik Područnog fudbalskog saveza Trebinje oštro je osudio orkestrirane napade na predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske i Fudbalskog saveza BiH, Vicu Zeljkovića.

Laketa navodi da se radi o udaru ne samo na pojedinca već i na institucije koje on predstavlja, a koje su u Vicovim mandatu doživjele samo uspjehe i napredak.

“FSRS je od dolaska na čelo gospodina Vica Zeljkovica , pruzio maksimalnu podrsku našem Područnom fudbalskom savezu. Svaki klub je dobio sportsku opremu , izmirene su sve obaveze saveza prema klubovima u vidu 50 % troškova kotizacije i troškova službenih lica. FK Leotar je dobio dva velika projekta , reflektore i hibridnu travu vrijednosti preko 3.000.000 maraka”, navodi Laketa.
On dodaje i da su u Vicovom mandatu FK Leotar , Velež i Sutjeska dobili projekat “Teren sa vještačkim travom, te da su potpisani ugovori sa lokalnim zajednicama čija je vrijednost 1.500.000 km .
“Takođe, do sada je finansijski u nekoliko navrata pomognut budžet PFS Trebinje. Važno je napomeniti i da je predsjednik Vico za kratko vrijeme svog mandata tri puta posjeto PFS Trebinje što prethodni predsjednik Kovačević nije uradio ni jedan put”, navodi Laketa.
Postavlja se pitanje kome i zašto smetaju mladi i uspješni ljudi poput Vica? Zašto je čovjek koji je za vrlo kratko vrijeme značajno unaprijedio fudbal u Srpskoj izvrgnut orkestriranoj hajci, dodaje Laketa u saopštenju.

Rejting.info