Jerinić: Što se tiče Doboja, Dodik je predsjednik

Šef Izbornog štaba SNSD-a u Doboju Boris Jerinić poručio je da što se Doboja tiče Željka Cvijanović je član Predsjedništva BiH, a Milorad Dodik predsjednik Republike Srpske.

“Želim da se zahvalim svim građanima koji su iskoristili svoje građansko pravo. 57 odsto Dobojlija je glasalo. Na temelju onog što smo obradili u Izbornom štabu, Željka Cvijanović vodi sa sedam hiljada glasova, obrađeno je oko 47 odsto biračih mjesta. Gospodin Dodik je budući predsjednik Srpske i čestitam u ime Gradskog odbora i kompletnog izbornog štaba. Razlika u Doboju je već vidna, ali manji broj je obrađen zbog direktive CIK-a da se prvo obrađuju glasovi za Predsjedništvo BiH.

On poručuje da na manjim biračim mjestima Dodik ima objer 157:25, 123:42 itd. Što se tiče Doboja, Dodik je predsjednik Republike Srpske, rekao je Jerinić.

Gospodin Obren Petrović i Sanja Vulić biće poslanici u PD PS BiH, mali je uzorak ali takva je tendencija, rekao je Jerinić.

“Raduje me da su građani dali ubjedljivu podršku SNSD-u. Treba se okrenuti i ponašanju opozicije, ali uz njihovo razočarenje poručiću im da je Doboj slobodarski grad. Imamo pauzu od dvije godine kada niko nije dolazio i sada dolaze pred izbore”, kaže Jerinić.