DRAMA U BEOGRADU! 20 kola interventne oduzima vozilo CarGo, na ulici PRAVI HAOS (FOTO)

CarGo

Više od 100 članova udruženja građana CarGo u akciji nenasilnog otpora tokom nelegalnog pokušaja oduzimanja automobila jednog od članova Udruženja, selo je na pod i okružilo pauk.

CarGo

Na lokaciji se nalazi više od 20 policijskih jedinica koji su u potpunosti blokirali Bulevar Mihaila Pupina, celom dužinom od ulaska u poslovni centar Ušće pa sve do raskrsnice sa Bulevarom umetnošću.

Upravo se po nalogu policije postavlja automobil CarGo na pauk.

CarGo

Pokušaj oduzimanja vozila članu Udruženja CarGo bez rešenja inspektora, bez zapisnika o oduzimanju, saobraćajni inspektor nije na terenu, te ovaj čin predstavlja protivzakonito oduzimanje vozila.

– Saobraćajna inspekcija je propustila interventnoj brigade da radi njihov posao što je direktno kršenje zakona i Ustava ove zemlje – istakao je predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić.

CarGo

Na Novom Beogradu se okupilo više od 500 članova Udruženja CarGo i građana kako bi sprečili nasilno oduzimanje vozila, a stiglo je dodatno policijsko pojačanje, tu su i marice.

– Beograd večeras liči na Medeljin. Ovo je sramota. Stigla je i marica, valjda pripremljeni da hapse ljude iz CarGo-a – istakao je predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić.

Srbija danas