Dodik: Јedna harmonika uspjela da izvede na čistac opoziciju i otkrije njihovo pravo lice

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je gledao i Mladena Ivanića, i Mirka Šarovića i Branislava Borenovića kako bez imalo stida interese Republike Srpske zamjenjuju probosanskom politikom, ali da ni tada ni sada nije govorio da nisu normalni niti da ga je stid šta rade.
Dodik u Predsjedništvu - Foto: Twitter

– Govorio sam da je to što rade izdajnički čin prema Republici Srpskoj i opasna politika. Da sam imao namjeru juče da ih sve izvedem na čistac vjerovatno ne bih uspio kako je uspjela jedna harmonika. Meni je i juče bilo žao na šta su spale te probosanske pripejd partije – istakao je Dodik upitan da prokomentariše salvu optužbi opozicije da srpski član Predsjedništva BiH, kako su rekli, nije normalan i da ga se stide nakon što je uveo harmonikaša u zgradu Predsjedništva BiH u Sarajevu i zapjevao srpske pjesme.

Dodik je naglasio da je sramota prodati fiskalni suverenitet Republike Srpske, što je uradio Ivanić i PDP, pa se hvaliti time i mnogo čega još što je izdašno davao pa se hvalio.

– Evo da i ja budem malo u trendu pa da kažem da je i mene bilo stid na šta je spala opoziciona scena Republike Srpska da juče čeka šta će reći SDA i Željko Komšić da bi se i oni oglasili i ponovili njihove riječe – istakao je Dodik.