BILEĆA: Rasprodaja imovine Agroherca vrijedne više od 2.7 miliona maraka

Stečajni upravitelj Agroherca iz Bileće oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine putem usmenog javnog nadmetanja. Na prodaju su ponuđene nekretnine: silosi, gospodarske zgrade, zgrada tvornicee keksa, mlin, skladište i poljoprivredno zemljište.

BILEĆA Rasprodaja imovine Agroherca vrijedne više od 2.7 milijuna maraka

Agroherc Bileća

Cijela nepokretnost se prodaje u paketu po procijenjenoj vrijednosti u iznosu od 2.773.100 KM. Također, u ponudi je i transformatorska stanica, blindirana (BTS) proizvođač Energoinvest, tip BTS 10/0,4 kV, 630 kVa, proizvedena 1982. godine, čija je početna licitacijska cijena 36.000 KM.

Na licitaciji pravo sudjelovanja imaju pravne i fizičke osobe koja uplate kauciju za nepokretnosti u iznosu od 50.000 KM, a za trafo stanicu u iznosu od 10% od početne licitacijske cijene.

Prodaja navedene imovine obavit će se putem usmenog javnog nadmetanja licitacije 19.5.2021. godine, s početkom u 11 sati u prostorijama Okružnog gospodarskog suda u Trebinju. Tvrtka “Agroherc” iz Bileće, protiv koje je Tužiteljstvo BiH 2017. godine pokrenulo istragu zbog sumnje da pere novac, prije tri mjeseca otišla je u stečaj

Hercegovina.info