Vukanović: Priznajem, zatvoreni bazen u Trebinju je istorijski projekat

Povodom završetka i  puštanja u probni rad zatvorenog bazena u Trebinju, istorijskog projekta ne samo za Trebinje već i za cijelu Republiku Srpsku, narodni poslanik Nebojša Vukanović je pohvalio realizaciju, te istakao da mu je  drago i da će doći na otvaranje.

S obzirom da je nebrojeno puta do sada na svom video blogu i u skupštinskim klupama u negativnom kontekstu govorio o izgradnji ovog višemlionskog projekta, često rekavši da isti nikada neće biti ni završen, željeli smo da saznamo šta o završetku radova i skorom puštanju u rad misli danas:
„Svakako kada bude otvoren bazen, doći ću na otvaranje i ponijeti bocu pića da čestitam. Meni je drago kada se nešto napravi za Hercegovinu, kao što se napravi put, fabrika, bilo šta što se korisno učini za naše ljude. Nisam nimalo licjemjeran ili dvoličan već, iskreno mi je iskreno drago, a to što ja kritikujem neke stvari da bi se ispravile i što možda svojim pisanjem doprinosim da se ubrzaju radovi koji su ionako kasnili, bilo je krajnje dobronamjerno i ja sam kritikovao da se ovo zdanje napravi“ , ističe Vukanović.
Na pitanje, kako komentariše spekulacije da će zatvoreni bazen nositi ime “ Nebojša Vukanović“, on poručuje da je ovakvo pitanje licemjerno.
„Imena se daju po nekim zaslužnim ljudima koji nisu među živima, nisam nikada do sada čuo da ovakvi objekti dobijaju nazive po živima.“ zaključuje Vukanović.

Herceg tv