Dodik:Nevesinje mjesto zajedničkog uspjeha rukovodstva Srpske i Srbije

 

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i premijer Srpske Radovan Višković sastali su se večeras u Nevesinju sa načelnikom opštine Milenkom Avdalovićem. Кonstatovano je da su zajednički projekti koji su realizovani sredstvima vlada Srbije i Republike Srpske i Opštine Nevesinje u potpunosti promijenili ovu opštinu i donijeli napredak lokalnoj zajednici.

Dodik je rekao da je Nevesinje mjesto zajedničkog uspjeha rukovodstva Srpske, Srbije i ove opštine.

–Zajedno smo aplicirali za pomoć Srbije i ona je upotrijebljena na najbonji mogući način što je vidljivo za sve nas koji povremeno dolazimo ̶ konstatovao je Dodik. Izrazio je zadovoljstvo rješavanjem vodosnabdijevanja, ali i projektima koji su u toku i koji će ovoj opštini donijeti stabilne prihode u budućnosti.

– Nevesinjci su dobri ljudi i apsolutno zaslužuju našu podršku ̶ istakao je Dodik.

Načelnik opštine Milenko Avdalović naveo je više projekata koji su sredstvima vlada Srpske i Srbije urađeni na dobrobit građana Nevesinja.

–Riješili smo vodosnabdijevanje i putnu infrastrukturu u gradu i seoskim sredinama, obnovili Dom kulture, Muzičku školu i Sportsku dvoranu, proširili Vrtić ̶ rekao je Avdalović najavivši nove projekte u narednoj budžetskoj godini.

Radio Nevesinje