26 C
Trebinje
Petak, 14 Avgusta, 2020
Naslovnica Zanimljivosti /VIDEO/Čovjek je ušao da opljačka apoteku, nakon ceduljice koju je dao, prodavcu...

/VIDEO/Čovjek je ušao da opljačka apoteku, nakon ceduljice koju je dao, prodavcu bilo žao da zove policiju

Prodavac za kasom je stigao samo da vidi kako mu prilazi čovek sa kapuljačom dok nije začuo poznat zahtev – predajte mi sav vaš novac. Snimak sigurnosne kamere lokala pokazao je i drugi gest pljačkaša na koji ni prodavac ni policija nisu navikli. Prodavcu je uzeo novac, ali ostavio ceduljicu.
LopovFOTO: YOUTUBE

“Lopov je uzeo novac i pobegao peške nakon zločina”, rekla je predstavnica policije Tanja Lenta. Nadležni organi pokušavaju da identifikuju počinioca. Ovaj zločin sličan je događaju od pre nekoliko meseci kada je u istom području visok čovek sa bradom počinio pljačku, odneo novac ali ni na koji način nije naudio radniku kojeg je pljačkao, štaviše, delovao je ljubazno.

Moguće je da se počinilac nadao da će poruka na ceduljici sprečiti prodavca da burno reaguje, a možda je uprkos zločinu govorio istinu. Ovaj zločin podigao je veliki prašinu u Americi u kojoj nemali broj ljudi ne može sebi da priušti zdravstveno osiguranje i veliki broj korisnika na društvenim mrežama se zapitao da li bi i oni sami pribegli kriminalu da od toga zavisi život njihove dece.

 

Blic