Zoran Anšušić osniva trebinjski odbor Političko-građanskog fronta – Poligraf

Doskorašnji odbornik  PDP-a u Skupštini grada Trebinja Zoran Anđušić započeo je formiranje trebinjskog odbora političko-građanskog fronta – Poligraf.

Anđušić je prve planove i principe djelovanja te organizacije predstavio na sastanku inicijativnog odbora održanom danas u Trebinju.

„Od danas nisam više član trebinjskog PDP-a ni odbornik ove stranke u Skupštini grada Trebinja. Izabrao sam put sa predsjednikom fronta Zoranom Talićem, a naš cilj je razgovor sa građanima, prepoznavanje njihovih problema, sve za dobrobit građana Trebinja. Mi smo građanska inicijativa koja je otvorena za sve one koji su zainteresovani za unapređenje stanja  u Trebinju i u drugim opštinama u RS. Suština je da uticaj političkih partija u društvu bude umanjen, koliko je to moguće i da se građani više pitaju za razvoj njihovih lokalnih zajednica“, kazao je Anđušić.

Zoran Talić, predsjednik Političko-građanskog fronta – Poligraf istakao je da je Anđušiću predstavljen koncept fronta i aktivnosti koji se provode u Gradu Banjaluci. On je istakao da im je cilj komunikacija sa građanima i partnerski odnos.

„Planiramo da naš pokret, koji je registrovan kao udruženje građana, pretvorimo u političku partiju. Ambicija nam je da to učinimo i u drugim sredinama u Srpskoj,  da grašđanima ponudimo konkretna rješenja problema sa kojima se građani suočavaju.“ zaključio je Talić.

Rejting.info