15.2 C
Trebinje
Petak, 29 Marta, 2024
Naslovnica Vijesti TREBINJE: Podršku Ćuriću dalo 9 političkih partija – Cilj je pobjeda i...

TREBINJE: Podršku Ćuriću dalo 9 političkih partija – Cilj je pobjeda i 21 odbornički mandat

L

Sporazum snsd.jpg

Devet političkih subjekata iz Trebinja danas je potpisalo koalicioni sporazum o podršci aktuelnom gradonačelniku Trebinja Mirku Ćuriću kao kandidatu za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Kandidata SNSD-a podržalo je još osam partija: Demokratski narodni savez, Socijalistička partija, Pokret za Trebinje, Partija ujedinjenih penzionera, Ujedinjena Srpska, NDP, Prva srpska demokratska stranka i DEMOS.

Cilj devetočlane koalicije je osvajanje 21 mandata u Skupštini Grada Trebinja i 70 odsto glasova birača.

Svi politički subjetki daće svoje ideje koje će biti objedinjene u jedinstvenu političku platformu koja će uskoro biti predstavljena javnosti.

„Hvala našim koalicionim partnerima na podršci. Podržale su nas partije koje su nam i na prošlim izborima dale podršku, kao i nove snage na političkoj sceni Trebinja. Prezadovoljni smo urađenim u protekle četiri godine, relaizovali smo 60 novih programa, više od 85 investicija je urađeno ili započeto. Jedan čovjek ne može puno, tim i snaga koju imamo sa našim koalicionim partnerima biće za bolje svih građana Trebinja i RS“, istakao je Ćurić.