4.9 C
Trebinje
Subota, 22 Februara, 2020
Naslovnica Vijesti TREBINJE – Lišen slobode zbog posjedovanja droge i udaranja pesnicom u policijski...

TREBINJE – Lišen slobode zbog posjedovanja droge i udaranja pesnicom u policijski automobil

Trebinjska policija  je  juče,  11. septembra  2019. godine,  lišila slobode lice inicijala Z.K. zbog sumnje da je posjedovao određenu količinu droge, te zbog udaranja pesnicom u policijsko vozilo.

 

policija.jpg

Naime, policijski službenici Policijske policijske uprave Trebinje su provodeći planske aktivnosti iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, 11. aprila 2019. godine oko 21.30 časova u ulici Nikšićki put uočili da lice inicijala Z.K. koje je upravljalo motociklom marke „Gilera“ odbacuje zamotuljak u kome se nalazila zeljasta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Prilikom zaustavljanja navedenog motocikla, lice je od sebe odbacilo zamotuljak u kome se nalazila zeljasta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i celofanski zamotuljak u kome se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid.

U momentu prilaska policijskih službenika, navedeno lice je više puta udarilo pesnicom u prednje vjetrobransko staklo službenog vozila, marke „Reno“, nakon čega je od strane policijskih službenika lišeno slobode.

O navedenom događaju obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnih neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i oštćenje i oduzimanje tuđe stvari.