Sutra počinje OK fest: Tri dana uživanja u muzici i jedinstvenoj prirodi na Tjentištu

Satnica OK festa: Tri dana uživanja u muzici i jedinstvenoj prirodi

I ove godine posjetioce na Tjentištu očekuje mnoštvo sadržaja, koji pored bogatog muzičkog programa, u okviru kojeg će i ove godine nastupiti neka od najpoznatijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena, obuhvataju i promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avanturu rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjetu nekim od najljepših vidikovaca u nacionalnom parku.

Program

Prvi festivalski dan započinje u 12,00 časova na OK samer stejdžu uz Mladena Tomića, potom slijedi nastavak dobrog programa na Senzejšen OK stejdžu u OK kampu u 16,00 časova uz „M.O.R.T“. i u 17,30 uz „Iskaz“.

U pauzi do početka večernjeg muzičkog programa, u 19,00 časova u Buk zoni je promocija knjige „Izgužvane misli“, Branka Golubovića – Goluba, frontmena benda „Goblini“, a na OK Sinema stejdžu je projekcija filma „Hladni rat“.

Na glavnom Jegermajster stejdžu prvi će, u 19,00 časova, izaći „KOB“, a zatim u 20,30 „Goblini“, u 22,00 „Brkovi“ i u 23,30 Nele Karajlić.

Za one najizdržljivije slijedi program na OK after partiju uz „Sevdahbejbi“.

Drugoga dana, program počinje u 12, 00 kraj bazena uz „Neb Džeka“, a za one koji bi da povrate energiju potrošenu prethodnog dana, na programu su opuštajući časovi joge u Balans plus zoni i promocija knjige „Život s Idi(j)otima“, Nenada Marjanovića Dr Frica u 12,00 časova.

Na Senzejšen OK stejdžu u kampu drugog dana nastupaju Đorđe Miljenović u 16,00 i „Bjesovi“ u 17,30.

Ljubitelji sedme umjetnosti uživaće u filmu „Ptice selice“ u 21,00 na OK Sinema stejdžu.

Na Jegermajster mejn stejdžu u subotu će posjetioce zabavljati „Šou program“ u 19,30, „Helem nejse“ u 20,30, „Dubioza kolektiv“ u 22,00 i Edo Majka u 23,30, a po završetku programa publika će u kampu na after partiju uz „Niplpipl“ dočekati još jednu zoru na Tjentištu.

Posljednjeg festivalskog dana, u nedjelju, 14. jula, na OK Samer stejdžu u 12,00 časova nastupa „Spejs Moušn“, a na Senzejšen OK stejdžu Vojko V. u 16,00 i uvijek atraktivni „Let tri“ u 17,30.

U samom finišu festivala publika će na Jegermajster mejn stejdžu uživati uz škotske grofove „Franc Ferdinand“, čiji nastup počinje u ponoć, a prije njih atmosferu će zagrijati „Džindas“ u 19,30, „Lagana sreda“ u 20,00, „Pips, čips i videoklips“ u 20,50 i „Partibrejkers“ u 22,20.

Završnicu šestog Nektar OK festa publika će provesti uz Uroša Đurića na OK after partiju.

Radio Foča