14.2 C
Trebinje
Četvrtak, 28 Marta, 2024
Naslovnica Vijesti Skoko – Ulažemo sve napore da gradnja HE “Buk Bijela” počne što...

Skoko – Ulažemo sve napore da gradnja HE “Buk Bijela” počne što prije

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić poručio je iz Višegrada da vjeruje da će socijalisti na predstojećim izborima ostvariti najbolji rezultat u posljednjih nekoliko izbornih ciklusa.

maksim skoko sp.jpg

„Naš program je narodni, usmjeren ka borbi za poboljšanje kvaliteta života ljudi, briga o svim slojevima društva na jednak način. Posebno se zalažemo da država brine o penzionerima, borcima, nezaposlenim radnicima, majkama, porodiljama“, rekao je Đokić.

On je na centralnoj tribini ove stranke u Domu kulture Višegrad rekao da se sada ulazi u novu fazu, a to je faza i borba za dalji nastavak uspješnog razvoja Republike Srpske.

Đokić je naveo da će Socijalistička partija biti važan stub ovog sistema kako Republike Srpske, tako i vlasti u zajedničkim organima BiH, te da je to važan cilj.

Kandidat Socijalističke partije za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Maksim Skoko rekao je da je osnovna poruka za Višegrad da će postati bogatiji za hidroelektranu „Buk Bijela“ koja će biti u stoprocentnom vlasništvu Elektroprivrede Srpske.

„Socijalisti intenzivno ulažu napore za izgradnju tog objekta, tako da vam mogu obećati da će taj objekat vrlo brzo početi da se gradi. Još jedna važna poruka za Višegrad i Višegrađane je, da ćemo graditi mostove sa Srbijom, ali ti mostovi neće biti samo klasični mostovi, već mostovi saradnje, ljubavi“, dodao je Skoko.

Kandidat SP za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Željko Ševrt rekao je da ima potrebu da u Sarajevu brani interese srpskog naroda.

„Došlo je vrijeme da vratimo dostojanstvo Republike Srpske u Sarajevu i da vratimo otete nadležnosti. Za Republiku Srpsku su mnogi najbolji sinovi položili živote, a na nama je da je branimo i prikažemo u punom sjaju“, dodao je Ševrt.