Podržimo Vladiku Grigorija nad kojim režim i Goran Vesić sprovode kampanju linča!

 

GR11.jpg

Dignimo svoj glas protiv kreiranja atmosfere linča, koju protiv Vladike Grigorija, a u ime režima u Srbiji, sprovodi Goran Vesić, pomognut tabloidnom mašinerijom Aleksandra Vučića!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, u režimskim medijima, već danima, vladiku Grigorija označava kao inicijatora protesta i optužuje vladiku Grigorija da ima nameru da ga ubije, te da je vladika povezan sa kriminalcima i da je uživalac droge.

Goran Vesić je danas otišao i korak dalje, pa je na svom Fejsbuk profilu objavio da je podneo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu protiv vladike Grigorija, zbog “osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u podstrekavanju”.

Ovom peticijom, mi dole potpisani, pružamo apsolutnu podršku preosvećenom episkopu Grigoriju protiv manipulacija i spinova koje u ime aktuelnog režima, a zarad aktuelne političke situacije, personifikovanog u predsedniku Vučiću, sprovodi zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Srbija je u atmosferi linča gledala kako ubijaju premijera Đinđića, Srbija je gledala kako u atmosferi linča ubijaju Olivera Ivanovica. Srbija više nema ljude za takav odstrel, i Srbija neće više da bude svedok takvih atentata, i to želimo jasno da poručimo ovom peticijom!!!

22.jpeg

15.jpeg

Screen_Shot_2020-07-11_at_15.32_.57_.png

Screen_Shot_2020-07-11_at_15.33_.32_.png

Rejting.info