NEŠIĆ: Svi imenovani funkcioneri DNS imaju obavezu da budu na listama za lokalne izbore u svojim zajednicama

Svi imenovani funkcioneri Demokratskog narodnog saveza imaju obavezu da budu kandidati za odborničke liste u svojim lokalnim zajednicama, pokažu svoju snagu i da ostvare najbolji rezultat, rekao je predsjednik DNS Nenad Nešić u dvodnevnoj posjeti Hercegovini.

Kako je saopšteno iz DNS, Nešić je podsjetio da je Predsjedištvo donijelo odluku da sve lokalne organizacije same izaberu svoje koalicione partnere

– Prethodnom periodu potpisivali smo koalicione sporazume koji nisu u potpunosti ispoštovani i više ne želimo da vjerujemo u potpisano već samo u djela – rekao je Nešić, dodajući da je DNS na Opštim izborima 2018. godine ostvario rezultat od 100.000 glasova i da još uvijek čekaju na realizaciju dogovorenih pozicija.

Nešić je potvrdio da je predsjednik Opštinskog odbora Ljubinje kandidat za načelnika ove opštine i da DNS ima namjeru da u  najmanje 10 gradova i opština kandiduje svoje ljude za načelnike i gradonačelnike.

Prilikom ove posjete imenovan je predsjednik Povjereništva DNS Trebinje, Jovica Vlatković koji je imenovan na ovu funkciju nakon raspuštanja Gradskog odbora DNS Trebinja.

Predsjednik DNS Nenad Nešić prije posjete Hercegovine prisustvovao je sjednici Opštinskog odbora Istočno Novo Sarajevo i tom prilikom podnio ostavku na mjesto predsjednika ovog odbora i imenovan je v.d.predsjednika Aleksandar Glavaš.

Nešić je zajedno sa rukovodstvom stranke obišao opštinske odbore Nevesinje, Ljubinje, Trebinje i Bileću.

Srpska info