FILIP JE RAZNJEŽIO SVE “Ja sam mislio da se mame ne ljute” (VIDEO)

Filip Vuković (6) iz Beograda nije još ni krenuo u školu, a već je postao prava Instagram zvijezda. Situacije iz svakodnevnog života jednog šestogodišnjaka, prati više od 8.000 ljudi. A kako je sve to počelo, otkriva za Blic Filipova mama Nina Vuković.– Filipa sam počela da snimam od bebećeg perioda, kroz sve prve riječi, rečenice. Kao što to, uostalom, rade i svi drugi roditelji. S tim što je kod nas možda bilo nešto intenzivnije jer Filipove babe i djede ne žive u Srbiji pa smo se trudili što češće da snimamo i šaljemo im snimke njihovog prvog unučeta iz svakodnevnih situacija, da im kolko-toliko približimo njegovu svakodnevicu i ublažimo nedostajanje – kaže mama Nina.

Za Filipa trema ne postoji

– Ljudi često pitaju “kako se on to ne zbunjuje od kamere i kako mi dozvoljava da ga tako često snimam”. Prosto je navikao i uopšte ne obraća pažnju na to dok razgovaramo.

Jedan snimak promijenio je sve

– Sve je krenulo da se dešava prošle godine, kada sam objavila video gdje je podelio svoje ljubavne jade i nedoumice jednog petogodišnjaka. Od prije mjesec dana postao je svestan zašto se to dešava i tražio mi da mu otvorim njegov profil na Instagramu, a i ja sam smatrala da je lijepo da imam sve te zanimljive snimke na jednom mjestu – kaže Filipova mama. Srpskainfo