16.2 C
Trebinje
Petak, 29 Marta, 2024
Naslovnica Video Vijesti Bojan Šapurić – Ukažite mi povjerenje da vas odgovorno predstavljam u Parlamentu...

Bojan Šapurić – Ukažite mi povjerenje da vas odgovorno predstavljam u Parlamentu BiH

Uoči predstojećih Opštih izbora u BiH, kandidat DNS-a  za Parlamentarnu skupštinu BiH Bojan Šapurić je uputio poruku svojim sugrađanima.

bojan sapuric.jpg

Dragi sugrađani,

Kampanja se bliži kraju, a vi ste ne samo u ovih mjesec dana, već i u prethodne dvije godine, imali priliku da se uvjerite ko sam, da nikoga nikada nisam uvrijedio, da nikada nisam davao lažna obećanja, da sam korektno obavljao posao potpredsjednika Skupštine Grada Trebinja, ali da sam imao i dovoljno energije da ukažem na ono što nije dobro, ne libeći se da mislim svojom, a ne tuđom glavom, uz uvažavanje svakoga oko mene, ali i uz vašu podršku na kojoj sam vam neizmjerno zahvalan.

Obećavam da ću tako raditi i u Parlamentarnoj skupštini, ako mi date povjerenje, jer drugačije nisam ni naučio, već ODGOVORNO, uz obavezu da se svima odužim za ukazanu podršku.

Činjenica je da Trebinje, od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, nije imalo svog predstavnika, pa smatram da bi tu dužnost mogao preuzeti i biti u službi svih građana našeg grada.

Ne želim se nametati, vi odlučite. U Trebinju imaju četiri kandidata, a samo jedan može proći. Uz vašu podršku bi to mogao biti ja i zastupati vaše stavove u Parlamentu BiH.

Kada kažem da se ne želim nametati, vama je sigurno poznato i da sam bez mrlje u dosadašnjoj karijeri, nepodmitljiv i doslijedan svoje riječi, a sve što sam stekao – stekao sam do ulaska u politiku.

Svakom građaninu sam dostupan 24 sata i tako ću se i ubuduće ponašati.

Izađite na izbore 7. oktobra i podržite listu Demokratskog narodnog saveza /DNS/ za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlament BiH, čiji je nosilac Nenad Nešić, a moje ime je na toj listi pod rednim brojem 8.

/Sponzorisani članak/