TREBINJE: Turistička organizacija i “Hercegovačka kuća” na Međunarodnom sajmu u Solunu

Turistička organizacija /TO/ Grada Trebinja zajedno sa Hercegovačkom kućom koja posluje u okviru Agrarnog fonda Grada Trebinja učestvovaće na Međunarodnom sajmu turizma „Philoxenia 2019.“, koji će se od 8. do 10. novembra 2019. godine održati u Solunu.


Nastup na sajmu realizuje se u saradnji sa TORS-om, Ambasadom BiH u Grčkoj, kao i sa Predstavništvom Republike Srpske u Grčkoj koje je pružilo i kompletnu logističku podršku i pomoć u organizaciji sajma, kao i promociju nastupa.
Predstavnici TO Trebinja učestvovaće 8. i 9. novembra i na turističkom forumu Grčke, Srbije i Republike Srpske u organizaciji privrednih komora ovih zemalja, gdje će prezentovati najbolje od svoje ponude.
Planirano je da se turističkom tržištu Grčke predstavi cjelokupna turistička ponuda Trebinja i to u okviru zajedničkog promotivnog štanda Republike Srpske koji će biti lociran u hali br. 15 „Philoxenia 2019.“ sajma turizma.
U okviru sajma 9. novembra biće organizovane posebne prezentacije turističke ponude Trebinja u organizaciji TO Trebinje i Hercegovačke kuće.

Rejting.info