4.9 C
Trebinje
Subota, 22 Februara, 2020
Naslovnica Trebinje TREBINJE – Otvorena policijska stanica u Gorici, najvećoj mjesnoj zajednici

TREBINJE – Otvorena policijska stanica u Gorici, najvećoj mjesnoj zajednici

U Trebinju  je danas, u najvećoj mjesnoj zajednica – Gorica, otvorena  policijska stanica, u kojoj će građanima 24 časa na raspolaganju biti policijski službenici.

policijska stanica gorica (1).jpg

Načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa je istakao da je otvaranje ove stanice u cilju veće bezbjednosti građana, sa kojima će policijski službenici biti u svakodnevnom kontaktu.

“Od same ideje za  policijsku stanicu u Gorici podržala nas je Gradska uprava koja je u te svrhe besplatno dala na korišćenje svoje prostorije”, naveo je Laketa.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da je otvaranje policijske stanice u Gorici veoma važno za svih 8.000 njenih stanovnika.

On je istakao da se u Gorici nalaze, između ostalih, veliki proizvodni pogoni, osnovna škola, vrtići, ali i nekoliko veoma prometnih raskrsnica.

“Sada će svi stanovnici Gorice imati mnogo brži reakciju policije, iako je ona i do sada bila na viskom nivou”, naveo je Ćurić.

Za komandira stanice u Gorici postavljen je Miroslav Medan.

U Gorici je prošle godine otvorena i poslovnica “Pošta Srpske”, a plan je i da se otvori ambulanta Doma zdravlja.

Policijska stanica u Gorici nalazi se u neposrednoj blizini škole i vrtića, te raskrsnice sa semaforima na Nikšićkom putu.

Rejting.info