/FOTO/KAMP IZGORI KOD GACKA MAMI NESTVARNOM LJEPOTOM, posjetili ga i mališani iz vrtića

Mališani i vaspitači dječijeg vrtića iz Gacka boravili su na jednodnevnom izletu u KAMPU IZGORI koji se nalazi podno planine Volujak  i uživali u nesvakidašnjim ljepotama prirode koju je samo narušavala dječija graja i cvrkut ptica.


Za mališane posebna atrakcija su bili, kao iz bajke,  neobični bungalovi osmišljeni s mnogo mašte i stila,  koji stvaraju utisak kao da su tu, na livadu okruženoj šumom, spušteni sa neba.

Domaćini kampa Dejan Janković i Goran Perišić su se potrudili da mališanima  iz Gatačkog vrtića ovo bude nezaboravan dan.

Janković kome je selo Izgori rodni kraj potrudio se da goste upozna sa blagodatima ovog mjesta  u kome se mogu pronaći biljke protiv svih bolesti, čiji zrak bistri um, a nikada ne zaboravlja  hladna i čista voda koja “reže ” grlo i od koje trnu zubi.

U planinskom kampu Izgori, koga su Dejan i Goran počeli da grade prije četiri godine, do sada je uživao veliki broj zaljubljenika u prirodu iz svih  krajeva bivše Jugoslavije, ali i iz inostranstva, glumci, muzičari,  avanturisti.

Rejting.info