POGINULA DVA BRATA, LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT MAJKE! GOLF crnogorske registracije potpuno smrskan /VIDEO/

Prizor na mestu nesreće koja se dogodila rano jutros u mestu Travnik, na deonici puta Kraljevo-Preljina, je stravičan. Automobil, u kom su na licu mesta nastradala dva mladića i teško povređena jedna žena, je potpuno smrskan nakon što se zakucao u autobus.

Kako saznajemo do stravične nesreće je došlo kada se automobil marke “golf” crnogorskih registarskih oznaka, prilikom preticanja dva kamiona, zakucao u autobus koji je išao suprotnom trakom.

Prema informacijama sa lica mesta, u kolima su život izgubila dva mladića (28) i (18), dok je teže povrede zadobila žena (49) koja je hitno prevezena u bolnicu. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je porodica, majka i sinovi, a za volanom je bio osamnaestogodišnji mladić.

Niko od putnika autobusa nije povređen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a posle uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Vozač autobusa u koji se zakucao “golf” rekao je za Telegraf da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mesta i odmah započeli izvlačenje tela poginulih i povređene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa…

On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povređen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vreme.

Telegraf